Renovering

Alle bygninger har en vis levetid, så når det ikke længere er tilstrækkeligt at vedligeholde bygningen må en egentlig renovering til, for at sikre bygningens fremtid.
Når vi renoverer, reetablerer vi bygningen eller dele af den tilbage til enten original stand eller ny.
Alpha er ikke uden erfaring, når det handler om renovering. Og erfaringen er ikke kommet af sig selv. Den er kommet fra den succesfulde gennemførelse af i tusindvis af renoveringssager i alle størrelser.

Fælles for alle sagerne er, at vi går lige professionelt til værks uanset omfang og vi sætter altid kvaliteten i højsædet og vi kan med dygtige faglærte håndværkere leverer en produktion og en kvalitet, som ikke matches af ret mange på markedet.

Vi lægger stor vægt på hensynet til de mennesker der bor i de bygninger vi renoverer.
Det er krævende, at arbejde et sted, hvor folk stadig bor eller opholder sig. Men for os ligger det på rygraden at være fleksible, informative og udvise stort hensyn. Hvilket gør at vi har fået lov til at renovere for meget forskellige mennesker i alle aldre - babyer, børn, unge, ældre og alle derimellem… vi renoverer med andre ord alle former for byggeri, fra skoler, vuggestuer, børnehaver, fritidsinstitutioner til ældreboliger, plejehjem og meget andet. Vi har endda fået lov til at renoverer på adskillige af de store slotte, Christiansborg og på Amalienborg

Fælles for alle vores renoveringssager er, vores evne til at tænke kreativt og finde løsninger der passer til den enkelte, altid med økonomien som en væsentlig faktor og vores hensyntagen til menneskerne omkring os, som bor og bruger rammerne til dagligt, uanset om de skal være der, mens vi arbejder, eller om de får et midlertidigt sted at være, mens arbejdet står på. Vi gør altid vores ypperste for at skaber en byggeproces og et slutresultat som er udover det sædvanlige…